Digital Marketing Talent Academy

Solliciteer hier

Digital Marketing Talent Academy 

Digital Marketing Trainees gezocht! 

FULL-TIME · BREUKELEN

Interesse in Digital Marketing? Wij dagen jou uit!

OrangeValley zoekt Digital Marketing talent! Wil jij ervaring opdoen bij het grootste, onafhankelijke, digital marketing bureau van Nederland? Check dan nu onze vacature! 

Wat bieden wij?

  • 7 weken traineeship met een brede focus op de verschillende digital marketing specialismen;
  • Een 2 maanden contract met een startsalaris;
  • Een dienstverband in een specialistische functie, wanneer je het traineeship succesvol doorloopt;
  • Persoonlijke begeleiding door een mentor;
  • De mogelijkheid om verschillende certificaten te behalen, waaronder: Google Analytics IQ, Adwords Fundamentals, Search Advertising, Display Advertising en Mobile Advertising. 

Wie zijn wij?

Werken bij OrangeValley is werken voor een innovatieve organisatie die Digital Marketing voor zo'n 80 opdrachtgevers uitvoert, in ruim 50 landen. We werken in een prachtige ruimte, waar de openheid goed tot zijn recht komt en samenwerking maximaal gefaciliteerd wordt. We opereren als een digital marketing team met specialisten in diverse disciplines. Door middel van trainingen en wekelijkse kennissessies leren we aan èn van elkaar om nog beter te worden. We werken voor A klanten uit de meest uiteenlopende branches, daarom is geen opdracht hetzelfde.

Talent Academy programma

  • Week 1: basis kennis OrangeValley & Online marketing;
  • Week 2 - 3 Algemene trainingen SEO, SEA, WA, CRO, Display en Contentmarketing;
  • Week 4 - 5 Verdieping op de geleerde stof;
  • Week 6 - 7 Professionele ontwikkeling zoals consultancy vaardigheden en (sollicitatie) cases.

We werken met interne en externe trainers, je zal o.a. een bezoek brengen aan Google. 

Start in juni! 

Ben jij beschikbaar vanaf juni en enthousiast om bij ons als trainee te starten? Bemachtig dan één van de 6 unieke plekken op de OrangeValley Talent Selection! In een ochtend doorlopen we samen een aantal sollicitatierondes en geven wij jou meer informatie over OrangeValley en de Talent Academy. 

Ik kijk uit naar je sollicitatie!

Babette Voorn, Corporate Recruiter


Het DNA van OrangeValley;

"Openheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid"

Deze waarden houden we aan als onze leidraad in alles wat we doen of zeggen. Met een door openheid gedreven commitment en communicatie naar de klant en naar elkaar, het vertrouwen dat wat er nodig is om onze doelen te behalen ook wordt gedaan en met de verantwoordelijkheid om je eigen zaken en zo nodig die van je collega, zo goed mogelijk op te pakken.

Deze combinatie bepaalt vanzelfsprekend de cultuur bij OrangeValley. We zijn eigenlijk best een pittige werkgever. We geven je veel vrijheid aan de ene kant, maar vragen ook wel wat van je aan de andere kant. Zelfstandigheid is hierin een belangrijke karaktereigenschap, waarin we je maximaal ondersteunen om jouw individuele groei en ontwikkeling door te laten maken.

Een greep uit onze opdrachtgevers;

We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches, zowel nationaal als internationaal. Aan elk project, groot of klein, werken we met evenveel gedrevenheid.  Klik hier voor een selectie van onze opdrachtgevers en enkele interessante cases.

Bekijk hier al onze vacatures

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures vinden wij niet gepast.