Traineeship Digital Advertising

Solliciteer hier

Traineeship Digital Advertising

Traineeship | Digital Advertising | Specialist in wording

FULL-TIME · BREUKELEN

SEA of Display specialist in online marketing? Wij dagen jou uit!

Heb jij een passie voor Digital Marketing en sta jij te popelen om je opgedane kennis in te zetten in je dagelijks werk? Dan biedt ons traineeship jou een mooie kans om te gaan groeien in de wereld van SEA en Display Advertising.

In maart starten wij weer met onze OrangeValley Academy. Wij bieden jou de unieke kans om deel te nemen aan ons traineeprogramma waarin wij in een versneld tempo jouw online talent verder ontwikkelen op het gebied van SEA en Display/Social Advertising. Stel jij hoge eisen aan jezelf en je werk? Ben jij in staat om probleemsituaties om te zetten in concrete oplossingen en bovendien nieuwsgierig van aard? Dan is ons traineeship zeker een uitdaging voor jou!

Ons programma; Een unieke kans om in korte termijn een specialist te worden

In twee maanden word je klaargestoomd voor een glansrijke Digital Marketing carrière bij OrangeValley. Vrijwel alle aspecten rondom SEA, Display Advertising, Social Advertising en Programmatic Marketing komen aan bod. Je volgt zowel interne als externe trainingen en wordt hierin persoonlijk begeleid. Je wordt getraind in de werkwijze en aanpak van OrangeValley en ons unieke KPI Framework.

Het DNA van OrangeValley:

"Openheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid"

Deze waarden houden we aan als onze leidraad in alles wat we doen of zeggen. Met een door openheid gedreven commitment en communicatie naar de klant en naar elkaar, het vertrouwen dat wat er nodig is om onze doelen te behalen ook wordt gedaan en met de verantwoordelijkheid om je eigen zaken en zo nodig die van je collega, zo goed mogelijk op te pakken.

Deze combinatie bepaalt vanzelfsprekend de cultuur bij OrangeValley. We zijn eigenlijk best een pittige werkgever. We geven je veel vrijheid aan de ene kant, maar vragen ook wel wat van je aan de andere kant. Zelfstandigheid is hierin een belangrijke karaktereigenschap, waarin we je maximaal ondersteunen om jouw individuele groei en ontwikkeling door te laten maken.

Wij leggen de lat hoog. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor jou!

Om in aanmerking te komen voor dit traineeship vragen wij van jou het volgende;

  • Max 2 jaar werkervaring (hierin tellen we je opgedane online stage-ervaring mee);
  • Een succesvol afgeronde HBO/WO opleiding;
  • Een analytisch denkvermogen en de wil om te groeien;
  • Een winnaarsmentaliteit en positieve energie.


Wat bieden wij?

  • Een 2 maanden contract met een startsalaris;
  • Een dienstverband wanneer je het traineeship succesvol doorloopt;
  • Persoonlijke begeleiding door een mentor.


Wie zijn wij?

OrangeValley is het top digital marketing bureau in de Benelux. We zijn een strategische partner voor veel grote online partijen. Bekijk hier onze website om ons beter te leren kennen.

Enthousiast geworden?

Bemachtig één van de 5 plekken in de Traineeship Digital Advertising en overtuig ons wat jij OrangeValley kan bieden en wat OrangeValley jou gaat brengen!

Gesprekken zullen uiterlijk in de eerste week van februari plaats vinden. Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Let op! Het Traineeship start op donderdag 1 maart!

Wil jij weten hoe het is om deel te nemen aan dit programma? Hier lees je wat de OV Academy te bieden heeft en hoe de deelnemende trainees het programma hebben ervaren.

Een greep uit onze opdrachtgevers:

We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches, zowel nationaal als internationaal. Aan elk project, groot of klein, werken we met evenveel gedrevenheid. Klik hier voor een selectie van onze opdrachtgevers en enkele interessante cases.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures vinden wij niet gepast.