Technisch Web Analytics Specialist

Solliciteer hier

Technisch Web Analytics Specialist


FULL-TIME · BREUKELEN

Hoe ziet de functie er uit?

Als Technisch Web Analytics Specialist ben jij betrokken bij de technische datagerichte ontwikkelingen binnen OrangeValley en weet je snel en nauwkeurig helder inzicht te verkrijgen in complexe datasets. Je weet technieken toe te passen om die datasets te combineren of te ontginnen. Je bent nieuwsgierig naar het testen van nieuwe functionaliteiten bijvoorbeeld binnen Google Analytics en Google Tag Manager. Jij deelt jouw technische kennis met collega’s en houdt de ontwikkelingen binnen het internetlandschap nauw in de gaten.

Een greep uit jouw werkzaamheden;

  • Je support de consultants in hun wensen om meer relevante inzichten uit de beschikbare data te halen;
  • Je ontwikkelt API-koppelingen om data te verrijken, koppelt databronnen en de benodigde scripting voor het automatiseren van bijvoorbeeld dashboards en rapportages;
  • Je ontwikkelt en bouwt mee aan tools waardoor klanten nog beter gebruik kunnen maken van hun data;
  • Je documenteert scripts voor klanten en developers in GitHub.


Wie ben jij?

Jij hebt een passie voor data en beschikt over een sterk analytisch denkvermogen. Je bent sterk in (web)technieken en hebt affiniteit met online marketing als werkveld. Daarnaast voldoe je aan een deel van onderstaande wensen:

  • Beschik je over een afgeronde HBO/WO opleiding, (bij voorkeur) gericht op internettechnologie en aanverwante techniek of informatica;
  • Heb je goede communicatieve kwaliteiten;
  • Heb je kennis van BigQuery (SQL Queries);
  • Heb jij technische kennis van JavaScript, Google Apps Script, jQuery, SQL, HTML, en CSS;
  • Ben je bij voorkeur bekend met tools zoals Google Cloud Dataprep, IBM Watson Analytics, Google Analytics, Adobe Analytics, Google Tag Manager, Relay42 en Tealium;
  • Ben je bekend met Cloud Omgevingen (Google, AWS, Azure).

Het DNA van OrangeValley;

"Openheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid"

Deze waarden houden we aan als onze leidraad in alles wat we doen of zeggen. Met een door openheid gedreven commitment en communicatie naar de klant en naar elkaar, het vertrouwen dat wat er nodig is om onze doelen te behalen ook wordt gedaan en met de verantwoordelijkheid om je eigen zaken en zo nodig die van je collega, zo goed mogelijk op te pakken.

Deze combinatie bepaalt vanzelfsprekend de cultuur bij OrangeValley. We zijn eigenlijk best een pittige werkgever. We geven je veel vrijheid aan de ene kant, maar vragen ook wel wat van je aan de andere kant. Zelfstandigheid is hierin een belangrijke karaktereigenschap, waarin we je maximaal ondersteunen om jouw individuele groei en ontwikkeling door te laten maken.

Wat bieden wij?

In deze rol zijn onze consultants jouw interne klanten. Werken bij OrangeValley is werken in een ambitieuze en innovatie omgeving, een prachtige ruimte waar de openheid goed tot zijn recht komt en samenwerking maximaal gefaciliteerd wordt. We opereren als een online marketing team met specialisten in diverse disciplines. Door middel van trainingen en wekelijkse kennissessies leren we aan èn van elkaar om nog beter te worden. We werken voor opdrachtgevers uit de meest uiteenlopende branches, daarom is geen opdracht hetzelfde.

Je beloning is marktconform, inclusief de geldende secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben fijne tertiaire arbeidsvoorwaarden zoals een open cultuur, tijd voor ontspanning en een gloednieuw kantoor waarbij de nieuwste middelen worden toegereikt.

Een werkweek van 32 of 36 uur is bespreekbaar.


Enthousiast geworden?

Gaaf! Stuur ons jouw sollicitatie en uitgebreide motivatie toe en overtuig ons wat jij OrangeValley kan bieden en wat OrangeValley jou zou kunnen brengen!

We kijken uit naar je sollicitatie!

Een greep uit onze opdrachtgevers;

We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches, zowel nationaal als internationaal. Aan elk project, groot of klein, werken we met evenveel gedrevenheid. Klik hier voor een selectie van onze opdrachtgevers en enkele interessante cases.

Bekijk hier al onze vacatures

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures vinden wij niet gepast.