Solution Architect

Solliciteer hier

Solution Architect

Ben jij als Solution Architect op zoek naar een volgende stap in je loopbaan? Lees verder! 

FULL-TIME · BREUKELEN

Namens MetaDimensions zijn wij op zoek naar een Solution Architect!

Ben jij als Solution Architect op zoek naar een volgende stap in je loopbaan? Lees verder!

Vanwege de groei van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een ervaren Solution Architect waarin je samen de opdrachtgever de roadmap voor de komende jaren gaat ontwikkelen.

Jij bent dé gesprekspartner voor het management van onze opdrachtgevers. Hierbij werk je userstories uit over hoe de nieuwe functionaliteit(en) eruit komt te zien en zorgt dat het ontwikkelteam in Nederland en India weet wat er ontwikkelt moet worden. Je bepaalt wat er in elke sprint gerealiseerd wordt. Ook ben je nauw betrokken bij het commerciële traject en ondersteun je het salesteam bij het uitwerken van oplossingen voor onze prospect.

Wie ben jij?

MetaDimensions heeft veelal internationale opdrachtgevers, het is dan ook gebruikelijk dat veel communicatie in het Engels plaatsvindt. Je houd jezelf en je collega’s scherp door de nieuwste ontwikkelingen nauwlettend te volgen en te delen.

Je hebt aantoonbare werkervaring met productontwikkeling en de doorvertaling van klantwensen naar een nieuwe roadmap/product. Hierbij heb je ervaring met automatiseringsprojecten en softwareontwikkeling. Het is in je voordeel als je cloud oplossingen hebt uitgewerkt en weet wat de grenzen van cloud, java en angular zijn. Verder is het een pre als je aantoonbare ervaring met data driven digital marketing hebt;

Als je al eerder ervaring hebt opgedaan met conversie optimalisatie en tools zoals Optimizely, VWO of Optimize 360 dan is dat ook een pre.

Wat bieden wij?

MetaDimensions is een startup en na inmiddels twee jaar zien we dat we gaan versnellen in onze Go To market strategie. In jouw rol als solution architect zorg je dat MetaDimensions als toonaangevend product nog professioneler wordt. MetaDimensions wordt op dit moment al gebruikt bij meerdere toonaangevende organisaties.

Samen met het Online Marketing bureau OrangeValley delen wij een inspirerende werkomgeving met veel inhoudelijke kennis, gezamenlijke lunches en vrijdagmiddagborrels.

Wij bieden een werkweek van 32 – 40 uur.

Hier is ons  kantoor -->

MetaDimensions supports you and your team in managing your tests and workflow. We challenge your colleagues and connect all testingtools (VWO, Optimizely, Optimize 360, SiteSpect i.e.) already in use. We offer better insights, which lead to better results. MetaDimensions will increase your knowledge of your audience and help you save valuable time.

Using MetaDimensions will help you get the best results out of your CRO. Smarter, faster and Easier.

Our credo: "Having the data ≠ having the knowledge"​ 


Onze website