Strateeg Digital Marketing

Solliciteer hier

Strateeg Digital Marketing 

FULL-TIME · BREUKELEN

Hoe ziet de functie er uit?

Als Strateeg Digital Marketing gaat je hart sneller kloppen van digital marketing strategieën en die creëren en begeleiden bij onze opdrachtgevers. Dat doe je in nauwe samenwerking met onze Digital Marketeer die, samen met met zijn/haar team, de door jou opgezette strategie daadwerkelijk implementeert.

Je maakt deel uit van een team van Strategen en Digital Marketeers die onze grootste opdrachtgevers adviseren en begeleiden in het behalen van hun strategische succes.

Het online marketing landschap is al jaren een vertrouwde plek voor je en je weet in samenwerking met de klantteams het maximale resultaat voor onze opdrachtgevers te behalen door het neerleggen van vlijmscherpe strategieën.

Een greep uit jouw werkzaamheden;

 • Je ontwikkelt, in samenspraak met de opdrachtgever, digital marketing strategieën die ervoor zorgen dat doelstellingen behaald worden;
 • Opdrachtgevers zijn grote bedrijven in zowel B2B als B2C-sector. Omnichannel of ecommerce;
 • Deze digital marketing strategieën zijn top down doorvertalingen van bestaande bedrijfs- en mogelijk ook brede marketing- en/of communicatiestrategieën;
 • De strategieën die je maakt hebben veelal betrekking op zowel brand/demand-, performance- als service fasen waarin je zowel push- als pull tactieken kunt opnemen;
 • Voor het kunnen bepalen van de strategie, maak je in- en externe analyses op drie niveaus: klant, aanbod en kanalen;
 • O.b.v. van die analyses en de doelstellingen, ben je in staat te komen tot een juiste bepaling van programma’s en projecten;
 • Je stemt deze programma’s en projecten af op de digital marketing organisatie aan klantzijde i.s.m. de projectmanager;
 • Je helpt de projectmanager met de executie van de digital marketing strategie;
 • Je bent proactief bezig met de nieuwste marktontwikkelingen en trends en adviseert hierin op onze dienstverlening.

Het DNA van OrangeValley:

"Openheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid"

Deze waarden houden we aan als onze leidraad in alles wat we doen of zeggen. Met een door openheid gedreven commitment en communicatie naar de klant en naar elkaar, het vertrouwen dat wat er nodig is om onze doelen te behalen ook wordt gedaan en met de verantwoordelijkheid om je eigen zaken en zo nodig die van je collega, zo goed mogelijk op te pakken.

Deze combinatie bepaalt vanzelfsprekend de cultuur bij OrangeValley. We zijn eigenlijk best een pittige werkgever. We geven je veel vrijheid aan de ene kant, maar vragen ook wel wat van je aan de andere kant. Zelfstandigheid is hierin een belangrijke karaktereigenschap, waarin we je maximaal ondersteunen om jouw individuele groei en ontwikkeling door te laten maken.

Wie ben jij?

Met jouw passie voor het vak pak je de verantwoordelijkheid om het beste uit je werk te halen. Daarnaast:

 • Beschik jij over een afgeronde WO-opleiding en heb je minstens 4 jaar aantoonbare ervaring als digital marketing strateeg;
 • Heb je ervaring met de ontwikkeling en executie van digital marketing strategieën;
 • Je bent flexibel; in staat om meerdere opdrachtgevers tegelijkertijd te faciliteren;
 • In staat hoofd- van bijzaken te onderscheiden;
 • Je kunt snel nieuwe kennis verwerken en verbanden leggen;
 • Een teamspeler met specialisten en projectmanagers enerzijds en opdrachtgevers anderzijds.


Wat bieden wij?

Werken bij OrangeValley is werken in een ambitieuze en innovatie omgeving, een prachtige ruimte waar de openheid goed tot zijn recht komt en samenwerking maximaal gefaciliteerd wordt. We opereren als een online marketing team met specialisten in diverse disciplines. Door middel van trainingen en wekelijkse kennissessies leren we aan èn van elkaar om nog beter te worden. We werken voor opdrachtgevers uit de meest uiteenlopende branches, daarom is geen opdracht hetzelfde.

Je beloning is marktconform, inclusief de geldende secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben fijne tertiaire arbeidsvoorwaarden zoals een open cultuur, tijd voor ontspanning en een gloednieuw kantoor waarbij de nieuwste middelen worden toegereikt.

Een werkweek van 32 of 36 uur is bespreekbaar, evenals een lease-auto.

Enthousiast geworden?

Gaaf! Stuur ons jouw sollicitatie en uitgebreide motivatie toe en overtuig ons wat jij OrangeValley kan bieden en wat OrangeValley jou zou kunnen brengen.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Een greep uit onze opdrachtgevers;

We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches, zowel nationaal als internationaal. Aan elk project, groot of klein, werken we met evenveel gedrevenheid. Klik hier voor een selectie van onze opdrachtgevers en enkele interessante cases.

Bekijk hier al onze vacatures

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures vinden wij niet gepast.