Senior Contentmarketing Consultant

Solliciteer hier

Senior Contentmarketing Consultant


FULL-TIME · BREUKELEN

Hoe ziet de functie er uit?


Als Senior Contentmarketing Consultant draag je de verantwoordelijkheid voor het bedenken en het uitvoeren van de contentstrategie bij onze klanten. Dit houdt in dat je de klant begeleidt, proactief adviseert en ondersteunt bij contentmarketing. De customer journey kent voor jou geen geheimen en daardoor ben jij in staat om in de huid van de doelgroep te kruipen. Je weet op exact welk moment content te zien moet zijn en via welk online kanaal dit gedeeld wordt voor het beste resultaat. Je maakt deel uit van het Contentmarketing team en werkt voor verschillende grote opdrachtgevers zoals Bunq, Centraal Beheer, KPN, Simyo en Telfort.

Een greep uit jouw werkzaamheden;

  • In samenspraak met de opdrachtgever bedenk je de beste contentstrategie en verwerk je deze in het contentmarketing framework;
  • Je maakt analyses voor doelgroepen, content en de concurrentie;
  • Vertaalt de informatie van de klant door naar een realistisch concept gericht op toegevoegde waarde voor klanten;
  • Stelt meetbare (strategische) doelstellingen op en definieert daarbij de resultaten op langere termijn;
  • Proactief ben je bezig met de nieuwste marktontwikkelingen en trends en past hierop onze dienstverlening aan.

Wie ben jij? 

Met jouw passie voor het vak pak je jouw verantwoordelijkheid om het beste uit je werk te halen. Daarnaast:

  • Beschik jij over een afgeronde HBO/WO opleiding en heb je minstens 4 jaar aantoonbare ervaring als Contentmarketeer, PR, Communicatie of social media specialist (klant of bureauzijde);
  • Heb je ervaring met de opzet en uitvoer van de contentstrategie;
  • Ben je een taalpurist en speel je op creatieve wijze met woorden;
  • Ben jij zowel creatief als analytisch en draag je de verantwoordelijkheid om het beste uit jezelf, het team en je werk te halen.


Het DNA van OrangeValley;

"Openheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid"

Deze waarden houden we aan als onze leidraad in alles wat we doen of zeggen. Met een door openheid gedreven commitment en communicatie naar de klant en naar elkaar, het vertrouwen dat wat er nodig is om onze doelen te behalen ook wordt gedaan en met de verantwoordelijkheid om je eigen zaken en zo nodig die van je collega, zo goed mogelijk op te pakken.

Deze combinatie bepaalt vanzelfsprekend de cultuur bij OrangeValley. We zijn eigenlijk best een pittige werkgever. We geven je veel vrijheid aan de ene kant, maar vragen ook wel wat van je aan de andere kant. Zelfstandigheid is hierin een belangrijke karaktereigenschap, waarin we je maximaal ondersteunen om jouw individuele groei en ontwikkeling door te laten maken.

Wat bieden wij?

Werken bij OrangeValley is werken in een ambitieuze en innovatie omgeving, een prachtige ruimte waar de openheid goed tot zijn recht komt en samenwerking maximaal gefaciliteerd wordt. We opereren als een online marketing team met specialisten in diverse disciplines. Door middel van trainingen en wekelijkse kennissessies leren we aan èn van elkaar om nog beter te worden. We werken voor opdrachtgevers uit de meest uiteenlopende branches, daarom is geen opdracht hetzelfde.

Je beloning is marktconform, inclusief de geldende secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben fijne tertiaire arbeidsvoorwaarden zoals een open cultuur, tijd voor ontspanning en een gloednieuw kantoor waarbij de nieuwste middelen worden toegereikt.

Een werkweek van 32 of 36 uur is bespreekbaar, evenals een leaseauto. 

Enthousiast geworden?

Gaaf! Stuur ons jouw (video)sollicitatie en uitgebreide motivatie toe en overtuig ons van wat jij OrangeValley kan bieden en wat OrangeValley jou kan brengen!

We kijken uit naar je sollicitatie!

Wij zijn ook op zoek naar een Senior SEO Consultant, bekijk hier de vacature! 

Een greep uit onze opdrachtgevers;

We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches, zowel nationaal als internationaal. Aan elk project, groot of klein, werken we met evenveel gedrevenheid.  Klik hier voor een selectie van onze opdrachtgevers en enkele interessante cases.

Bekijk hier al onze vacatures

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures vinden wij niet gepast.