SEO Consultant

Solliciteer hier

SEO Consultant

Heb jij passie voor SEO en wil jij je kennis versterken?

FULL-TIME · DE CORRIDOR 27, BREUKELEN

Hoe ziet de functie er uit?

Als SEO Consultant ben je bezig met het verbeteren van de online vindbaarheid binnen de organische zoekresultaten van de online wereld. Je hebt een uitvoerende rol binnen de opgestelde zoek-machine optimalisatie strategie voor onze opdrachtgevers, om zo tot een daadwerkelijke rendementsverbetering te komen.

Jouw werkdag ziet er als volgt uit;

Vandaag ben je bezig om nieuwe mogelijkheden op het gebied van contentmarketing te onderzoeken om zo de autoriteit van onze opdrachtgevers te vergroten. Je brengt de benodigde aanpassingen op de site in kaart en adviseert ten behoeve van de organische vindbaarheid. Vanmiddag staat een meeting gepland over de contentstrategie van een opdrachtgever. Jij rapporteert over de posities, bezoekers en conversie/omzetwaarde op verschillende zoekwoorden. Daarnaast denk je proactief mee over de doelstellingen die gehaald kunnen worden en het optimaliseren van hun website performance.

Wie ben jij? 

Met jouw passie voor het vak pak je jouw verantwoordelijkheid om het beste uit je werk te halen. Je bent een consultant in spe. Daarnaast:

  • Beschik jij over een afgeronde HBO/WO opleiding en heb je minstens 2  jaar ervaring met SEO als consultant of als specialist.Heb jij grote affiniteit met SEO. Dit blijkt uit het feit dat je de laatste ontwikkelingen op de voet volgt;
  • Heb jij diverse certificaten in bezit, waaronder Google Analytics;
  • Beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
  • Gedreven, leergierig en een analytisch denkvermogen zijn jouw sterkste eigenschappen.

Het DNA van OrangeValley;

"Openheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid"

Deze waarden houden we aan als onze leidraad in alles wat we doen of zeggen. Met een door openheid gedreven commitment en communicatie naar de klant en naar elkaar, het vertrouwen dat wat er nodig is om onze doelen te behalen ook wordt gedaan en met de verantwoordelijkheid om je eigen zaken en zo nodig die van je collega, zo goed mogelijk op te pakken.

Deze combinatie bepaalt vanzelfsprekend de cultuur bij OrangeValley. We zijn eigenlijk best een pittige werkgever. We geven je veel vrijheid aan de ene kant, maar vragen ook wel wat van je aan de andere kant. Zelfstandigheid is hierin een belangrijke karaktereigenschap, waarin we je maximaal ondersteunen om jouw individuele groei en ontwikkeling door te laten maken.

Wat bieden wij?

Werken bij OrangeValley is werken in een ambitieuze en innovatie omgeving, een prachtige ruimte waar de openheid goed tot zijn recht komt en samenwerking maximaal gefaciliteerd wordt. We opereren als een online marketing team met specialisten in diverse disciplines. Door middel van trainingen en wekelijkse kennissessies leren we aan èn van elkaar om nog beter te worden. We werken voor opdrachtgevers uit de meest uiteenlopende branches, daarom is geen opdracht hetzelfde.

Je beloning is marktconform, inclusief de geldende secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben fijne tertiaire arbeidsvoorwaarden zoals een open cultuur, tijd voor ontspanning en een gloednieuw kantoor waarbij de nieuwste middelen worden toegereikt.

Wij bieden standaard een fulltime dienstverband aan. Een werkweek van 32 of 36 uur is bespreekbaar. 

Enthousiast geworden?

Gaaf! Stuur ons jouw (video)sollicitatie en uitgebreide motivatie toe en overtuig ons wat jij OrangeValley kan bieden en wat OrangeValley jou zou kunnen brengen!

We kijken uit naar je sollicitatie!

Een greep uit onze opdrachtgevers;

We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches, zowel nationaal als internationaal. Aan elk project, groot of klein, werken we met evenveel gedrevenheid. Klik hier voor een selectie van onze opdrachtgevers en enkele interessante cases.

Dagelijkse dingen

kijk hier voor de andere vacatures

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures vinden wij niet gepast.