Junior Display Advertising Consultant

Solliciteer hier

Junior Display Advertising Consultant

FULL-TIME · BREUKELEN

Hoe ziet de functie er uit?

Het Digital Advertising team binnen OrangeValley groeit hard en heeft daarom versterking nodig!

Heb jij grote interesse in online consumentengedrag en wil jij leren hoe je de doelgroep in verschillende fasen van de customer journey bereikt en welke middelen je daarvoor kan inzetten? Dan is de functie van jr. Display Advertising Consultant echt iets voor jou!

Als Display Advertising Consultant ben je verantwoordelijk voor het behalen van de branding- en performance doelstellingen van (grote) uiteenlopende opdrachtgevers. In deze veelzijdige functie richt je je op display-, video- en social advertising.

Een greep uit jouw werkzaamheden;

  • Je implementeert en optimaliseert display-, retargeting-, video- en social media campagnes;
  • Je helpt bij het opstellen en uitwerken van online advertising strategieën en mediaplannen;
  • Je bent verantwoordelijk voor de planning, inkoop en coördinatie van online media campagnes;
  • Je adviseert onze opdrachtgevers, om zo het rendement van campagnes continu te verbeteren;
  • Je signaleert proactief kansen en mogelijkheden op het gebied van Display Advertising bij klanten;
  • Je stelt de juiste KPI’s op en stuurt hier op aan.


Wie ben jij?

Je bent ambitieus en je wilt graag samenwerken met professionals die elkaar uitdagen. Met passie voor het vak pak je jouw verantwoordelijkheid om het beste uit je werk te halen. Verder:

  • Beschik je over een afgeronde HBO/WO opleiding en hebt aantoonbare affiniteit met Display Advertising;
  • Ben je gedreven en heb je een ambitieuze houding;
  • Je wil graag je kennis uitbreiden over Facebook en Display advertising;
  • Beschik je over sterke communicatieve en consultancy vaardigheden.

Het DNA van OrangeValley:

"Openheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid"

Deze waarden houden we aan als onze leidraad in alles wat we doen of zeggen. Met een door openheid gedreven commitment en communicatie naar de klant en naar elkaar, het vertrouwen dat wat er nodig is om onze doelen te behalen ook wordt gedaan en met de verantwoordelijkheid om je eigen zaken en zo nodig die van je collega, zo goed mogelijk op te pakken.

Deze combinatie bepaalt vanzelfsprekend de cultuur bij OrangeValley. We zijn eigenlijk best een pittige werkgever. We geven je veel vrijheid aan de ene kant, maar vragen ook wel wat van je aan de andere kant. Zelfstandigheid is hierin een belangrijke karaktereigenschap, waarin we je maximaal ondersteunen om jouw individuele groei en ontwikkeling door te laten maken.

Wat bieden wij?

Werken bij OrangeValley is werken in een ambitieuze en innovatie omgeving, een prachtige ruimte waar de openheid goed tot zijn recht komt en samenwerking maximaal gefaciliteerd wordt. We opereren als een online marketing team met specialisten in diverse disciplines. Door middel van trainingen en wekelijkse kennissessies leren we aan èn van elkaar om nog beter te worden. We werken voor opdrachtgevers uit de meest uiteenlopende branches, daarom is geen opdracht hetzelfde.

Je beloning is marktconform, inclusief de geldende secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben fijne tertiaire arbeidsvoorwaarden zoals een open cultuur, tijd voor ontspanning en een gloednieuw kantoor waarbij de nieuwste middelen worden toegereikt.

Wij bieden standaard een fulltime dienstverband aan. Een werkweek van 32 of 36 uur is bespreekbaar.

Enthousiast geworden?

Gaaf! Stuur ons jouw (video)sollicitatie en uitgebreide motivatie toe en overtuig ons wat jij OrangeValley kan bieden en wat OrangeValley jou zou kunnen brengen!

Een greep uit onze opdrachtgevers;

We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches, zowel nationaal als internationaal. Aan elk project, groot of klein, werken we met evenveel gedrevenheid. Klik hier voor een selectie van onze opdrachtgevers en enkele interessante cases.

Bekijk hier al onze vacatures

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures vinden wij niet gepast.