Junior Accountmanager

Solliciteer hier

Junior Accountmanager 

FULL-TIME · BREUKELEN

Wat ga je doen?

Sta je aan het begin van jouw carrière en heb je passie voor Accountmanagement? Hecht je veel waarde aan vrijheid en verantwoordelijkheid? Wil je daarnaast alle ruimte krijgen om te groeien in je ontwikkeling op het gebied van Accountmanagement maar zeker ook als mens? Wegens groei zijn wij voor het Sales-team op zoek naar een Junior Accountmanager! 

Vanuit een hecht team kun je vanaf het begin direct waarde toevoegen en krijg je veel verantwoordelijkheden. Je krijgt een gedegen inwerktraject met passende trainingen en 'coaching on the job' van ervaren collega’s. Je werkt vanuit ons kantoor in Breukelen met een netwerk van bestaande klanten. Als Junior Accountmanager ben je de schakel tussen onze klanten en onze interne organisatie.

Orangevalley is een snelgroeiend, innovatief data driven digital marketingbureau met alle specialisten in huis. We zijn allemaal gek op resultaat en werken daarom gedreven aan het succes van onze klanten! Klinkt dit als jouw nieuwe uitdaging? Lees dan nu verder! 

Een greep uit jouw werkzaamheden;

 • Ondersteuning bieden aan het Account-team van Orangevalley;
 • Maken van offertes en voorstellen;
 • Ondersteuning bieden bij new business trajecten en pitches;
 • Contacten onderhouden met klanten en prospects;
 • Het up-to-date houden van het CRM-systeem;
 • Alle voorkomende werkzaamheden t.b.v. de sales afdeling

Wat we vragen is;

Wij zoeken een startende Accountmanager die niet bang is om fouten te maken en daar vervolgens van wil leren. Jij durft een proactieve rol aan te nemen binnen een team en vindt het leuk om in een dynamische omgeving te werken. Dit betekent dat je meerdere ballen in de lucht kan houden en daarbij blijft lachen. Heb je daarnaast ervaring met CRM-systemen? Check dan nu de volgende eisen! 

 • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau; bij voorkeur richting Commerciële economie;
 •  Minimaal één jaar relevante werkervaring binnen een profit organisatie;
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Je bent commercieel en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden.

Wat bieden wij?

Je komt terecht in het Account-team binnen een organisatie met een open cultuur en korte lijnen. Zo haak je even gemakkelijk een consultant aan als de directeur. Wij willen de beste zijn maar dat doen we samen! 

Opdrachtgevers variëren van grote corporates tot middelgrote accounts in diverse branches.
Wij bieden jou een uitdagende functie, waarin je de mogelijkheid hebt om jezelf te blijven ontwikkelen bijvoorbeeld door middel van trainingen. 

 • Je beloning is marktconform;
 • Een laptop en mobiele telefoon; 
 • Een divers portfolio van accounts; 
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid binnen jouw functie en in het Account-team;
 • Een open cultuur, gezamenlijke lunch en een wekelijkse vrijmibo! 

Je wordt getraind in onze aanpak en in consultancy vaardigheden. Je bouwt een netwerk op in de grootzakelijke markt en de bovenkant van het MKB segment. Enkele succesvolle klanten van OrangeValley zijn: Centraal Beheer, Zalando, Coolblue, KLM, Adidas, Heineken, Philips, Van der Valk, KPN, Hunkemöller, Monuta, Movenpick Hotel, Bastion Hotels en vele anderen.

Enthousiast geworden?

Gaaf! Stuur ons jouw sollicitatie en uitgebreide motivatie toe en overtuig ons wat jij OrangeValley kan bieden en wat OrangeValley jou zou kunnen brengen!

Een greep uit onze opdrachtgevers;

We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches, zowel nationaal als internationaal. Aan elk project, groot of klein, werken we met evenveel gedrevenheid. Klik hier voor een selectie van onze opdrachtgevers en enkele interessante cases.

Bekijk hier al onze vacatures!

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures vinden wij niet gepast.