Frontend Developer

Solliciteer hier

Frontend Developer

FULL-TIME · BREUKELEN

Hoe ziet de functie er uit?

Binnen ons Conversie Optimalisatie team zijn wij op zoek naar een Frontend developer die zich voornamelijk bezig gaat houden met het opzetten van CRO testen (A/B testen) en het ontwikkelen van platformen. Je ontwikkelt en test technische oplossingen en componenten voor meer complexe applicaties.

Binnen het team Conversie Optimalisatie werk jij samen met nog een Designer/ Frontend developer.

Een greep uit jouw werkzaamheden;

  • Het ontwerpen en bouwen van A/B testen;
  • Teksten schrijven in Javascript/HTML;
  • Testen implementeren in tooling van klanten;
  • Je ontwikkelt en implementeert klantgerichte scripting en data retrieval via API’s met betrekking tot Google Analytics en AdWords;
  • Je hebt oog voor het verbeteren van de User Experience.

Wie ben jij?

Je bent een gedreven, technische teamspeler met een grote passie voor frontend development. Verder beschik je over:

  • Een afgeronde HBO/WO (technische) opleiding en hebt minstens 1 jaar werkervaring in een soortgelijke rol;
  • Je hebt goede kennis van HTML en CSS;
  • Kennis van Javascripts frameworks is een pre (oa. jQuery/ Prototype/ Angular);
  • Je bent op de hoogte van het laatste (front-end) development ontwikkelingen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
Wij bieden een functie aan voor in eerste instantie 24- 32 uur, uitloop naar 40 uur is de nabije toekomst aannemelijk. 

Het DNA van OrangeValley:

"Openheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid"

Deze waarden houden we aan als onze leidraad in alles wat we doen of zeggen. Met een door openheid gedreven commitment en communicatie naar de klant en naar elkaar, het vertrouwen dat wat er nodig is om onze doelen te behalen ook wordt gedaan en met de verantwoordelijkheid om je eigen zaken en zo nodig die van je collega, zo goed mogelijk op te pakken.

Deze combinatie bepaalt vanzelfsprekend de cultuur bij OrangeValley. We zijn eigenlijk best een pittige werkgever. We geven je veel vrijheid aan de ene kant, maar vragen ook wel wat van je aan de andere kant. Zelfstandigheid is hierin een belangrijke karaktereigenschap, waarin we je maximaal ondersteunen om jouw individuele groei en ontwikkeling door te laten maken.

Wat bieden wij?

Werken bij OrangeValley is werken in een ambitieuze en innovatie omgeving, een prachtige ruimte waar de openheid goed tot zijn recht komt en samenwerking maximaal gefaciliteerd wordt. We opereren als een online marketing team met specialisten in diverse disciplines. Door middel van trainingen en wekelijkse kennissessies leren we aan èn van elkaar om nog beter te worden. We werken voor opdrachtgevers uit de meest uiteenlopende branches, daarom is geen opdracht hetzelfde.

Je beloning is marktconform, inclusief de geldende secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben fijne tertiaire arbeidsvoorwaarden zoals een open cultuur, tijd voor ontspanning en een gloednieuw kantoor waarbij de nieuwste middelen worden toegereikt.

Enthousiast geworden?

Gaaf! Stuur ons jouw sollicitatie en uitgebreide motivatie toe en overtuig ons wat jij OrangeValley kan bieden en wat OrangeValley jou zou kunnen brengen!

We kijken uit naar je sollicitatie!

Een greep uit onze opdrachtgevers;

We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches, zowel nationaal als internationaal. Aan elk project, groot of klein, werken we met evenveel gedrevenheid. Klik hier voor een selectie van onze opdrachtgevers en enkele interessante cases.

Bekijk hier al onze vacatures

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures vinden wij niet gepast.