Senior Programmatic Advertising Consultant

Solliciteer hier

Ervaren Programmatic Advertising Consultant
Campagne Manager
Programmatic Campaign Manager
Online Display Consultant

Allemaal titels die aansluiten op de persoon die wij zoeken. Het Display Advertising team binnen OrangeValley groeit hard en heeft daarom ervaren versterking nodig! 

Jouw strategische, tactische en operationele kennis over programmatic media zal deze groei versnellen. We zoeken de handson Digital Media Planner of Programmatic/ Social Campaign Manager die het volledige traject wilt leiden. Deze functie vereist de nodige consultancy skills, waardoor je opdrachtgevers zelfstandig over het volledige “Programmatic” digitale landschap kan begeleiden.

Hoe ziet de functie eruit?

Als Programmatic Display Consultant ben je verantwoordelijk voor het behalen van de branding en performance doelstellingen van uiteenlopende (grote) opdrachtgevers. Je hebt een grote interesse in online consumentengedrag, weet precies hoe je de doelgroep in verschillende fasen van de customer journey bereikt en welke middelen je daarvoor kan inzetten. In deze veelzijdige rol richt je je zowel op display- als social advertising.

Een greep uit jouw werkzaamheden;

 • Je stelt online advertising strategieën en mediaplannen op en werkt deze uit;
 • Je geeft strategisch advies aan onze opdrachtgevers over de inzet van Display-, Video- en Social Advertising;
 • Je doet de planning, inkoop en coördinatie van online media campagnes;
 • Je implementeert en optimaliseert display-, retargeting-, video- en social media campagnes;
 • Je adviseert opdrachtgevers, om zo het rendement van campagnes continu te verbeteren;
 • Je signaleert proactief kansen en mogelijkheden op het gebied van Display-, Video- en Social Advertising bij klanten;
 • Je stelt de juiste KPI’s op en stuurt hier op aan.

Wie ben jij? 

Met jouw passie voor het vak pak je jouw verantwoordelijkheid om het beste uit je werk te halen. Daarnaast:

 • Beschik je over een afgeronde HBO/WO opleiding en heb je minstens 4 jaar aantoonbare ervaring met Display Advertising;
 • Weet jij precies hoe planning, inkoop en management van online media werkt op advertentienetwerken werkt;
 • Ervaring met media inkoop processen;
 • Ben je bekend met het display landschap en advertentienetwerken als Google marketing platform, AppNexus, YieldR, AdForm, AdRoll, GDN;
 • Jij weet met zowel branding als performance doelstellingen om te gaan en hier op aan te sturen in alle fases binnen de customer journey;
 • Door je ambitieuze houding ben je erop gericht display advertising door te ontwikkelen en nieuwe producten en diensten op te zetten;
 • Ontwikkel jij je kennis van Programmatic Buying, Real Time Bidding en Ad-Exchanges continue;
 • Naast timemanagement skills beschik je over sterke communicatieve en consultancy vaardigheden en weet je klantrelaties op te bouwen en te behouden.

Het DNA van OrangeValley:

"Openheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid"

Deze waarden houden we aan als onze leidraad in alles wat we doen of zeggen. Met een door openheid gedreven commitment en communicatie naar de klant en naar elkaar, het vertrouwen dat wat er nodig is om onze doelen te behalen ook wordt gedaan en met de verantwoordelijkheid om je eigen zaken en zo nodig die van je collega, zo goed mogelijk op te pakken.

Deze combinatie bepaalt vanzelfsprekend de cultuur bij OrangeValley. We zijn eigenlijk best een pittige werkgever. We geven je veel vrijheid aan de ene kant, maar vragen ook wel wat van je aan de andere kant. Zelfstandigheid is hierin een belangrijke karaktereigenschap, waarin we je maximaal ondersteunen om jouw individuele groei en ontwikkeling door te laten maken.

 Wat bieden wij?

 • Een veelzijdige teamgeest; wij opereren als een online marketingteam van specialisten in diverse disciplines;
 • Je werkt in een ambitieuze en innovatieve omgeving, een prachtige ruimte waar de openheid goed tot zijn recht komt en samenwerking maximaal gefaciliteerd wordt.
 • Door middel van trainingen en wekelijkse kennissessies leren we aan èn van elkaar om nog beter te worden;
 • We werken voor opdrachtgevers uit de meest uiteenlopende branches, daarom is geen opdracht hetzelfde.

Je beloning is marktconform, inclusief de geldende secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hebben fijne tertiaire arbeidsvoorwaarden zoals een open cultuur, tijd voor ontspanning en een gloednieuw kantoor waarbij de nieuwste middelen worden toegereikt. Een werkweek van 32 of 36 uur is bespreekbaar, evenals een leaseauto.

Enthousiast geworden?

Gaaf! Stuur ons jouw sollicitatie en uitgebreide motivatie toe en overtuig ons wat jij OrangeValley kan bieden en wat OrangeValley jou zou kunnen brengen.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Een greep uit onze opdrachtgevers;

We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches, zowel nationaal als internationaal. Aan elk project, groot of klein, werken we met evenveel gedrevenheid. Klik hier voor een selectie van onze opdrachtgevers en enkele interessante cases.

Bekijk hier al onze vacatures

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures vinden wij niet gepast.