Welcome at OrangeValley

Do you want to be part of the frontrunner agency in Data Driven Digital Marketing? Continue reading. 

We would like to give you some clear reasons why you should work for our agency.

De 5 belangrijkste persoonlijke argumenten;

1. Groei.

Werken bij OrangeValley betekent groeien, zowel in je specialisme, je consultancy skills, maar zeker ook als mens. We ondersteunen je graag op jouw pad naar het volgende niveau, met trainingen, workshops en interne opleidingen. Ben je junior, dan werk je met een buddy die jou support in je ontwikkeling en heb je altijd iemand die achter je staat. Als medior of senior bén jij die ondersteunende buddy en groei je in je verantwoordelijkheden. 

2. Ruimte.

We bieden je veel vrijheid, tot op zekere hoogte natuurlijk.. Wat we bedoelen is dat je hierboven beschreven groeipad wijd open ligt. We bieden je de ruimte om zelf te kiezen waar jouw groei ligt. Wil je een superspecialist worden en alles weten van SEO of CRO? of wellicht een Digital Director, waarbij je als Strategisch adviseur de klant adviseert. De route is aan jou. We supporten je vanzelfsprekend om de juiste keuzes te maken en deze succesvol in te vullen.


3. Interne Guru.

Een beetje aangedikt natuurlijk, maar we hebben meerdere toppers in de groep waar je je aan kan spiegelen en die je ondersteunen in je groei. We bieden je graag de mogelijkheid op jou op gelijke hoogte aan hen te komen (of er voorbij ;) en zo voor je nieuwe collega’s deze rol te bekleden. 

4. Feedback.

Ons uitgangspunt; “Feedback is food for Champions”. Je groei komt het best tot zijn recht wanneer je weet waar je aan kan werken. We hebben een uitgebreide reeks aan momenten en processen om je feedback van je klanten en collega’s op te halen en natuurlijk toe te passen op je functioneren. 

5. Beloning.

Natuurlijk werk je bij OrangeValley voor een beloning in de vorm van de zogenaamde primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We leveren grensverleggende resultaten en betalen je daar ook naar. Maar eigenlijk zijn de eerder genoemde punten veel belangrijker voor een OrangeValley medewerker...

Kernwaarden als persoonlijk en collectief kompas..

We hebben bij OrangeValley een drietal bepalende kernwaarden, te weten:

"Openheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid".

Deze waarden houden we aan als onze leidraad in alles wat we doen of zeggen. Met een door openheid gedreven commitment en communicatie naar de klant en naar elkaar, het vertrouwen dat wat er nodig is om onze doelen te behalen ook wordt gedaan en met de verantwoordelijkheid om je eigen zaken en zo nodig die van je collega, zo goed mogelijk op te pakken.

Deze combinatie bepaalt vanzelfsprekend de cultuur bij OrangeValley. We zijn eigenlijk best een pittige werkgever. We geven je veel vrijheid aan de ene kant, maar vragen ook wel wat van je aan de andere kant. Zelfstandigheid is hierin een belangrijke karaktereigenschap, waarin we je maximaal ondersteunen om jouw individuele groei en ontwikkeling door te laten maken.

Dan nu een aantal van de argumenten waarom ons bedrijf verder zo gaaf is om bij te werken..

Gepassioneerde liefhebbers van ons vak.

Centraal staat natuurlijk ons vakgebied, de techniek, onze bezieling voor digitale marketing. Zoals je op onze OrangeValley site kan lezen hebben we een reeks aan specialismen waarmee we onze klanten in de voorhoede van de markt bedienen. Daarin blinken we graag uit en willen we graag de beste zijn. Kijkend naar onze resultaten, lukt ons dat goed! ;)

Resultaatgerichte winnaars mentaliteit.

Wij zien winnaars als mensen die een doel stellen en dat ook daadwerkelijk behalen. Naast je werk natuurlijk je persoonlijke doelen, die gericht zijn op je groei en je ontwikkeling. Met de door je zelf opgestelde OVR (doelen en resultaten), beschrijf je je eigen groeidoelstellingen voor het lopende jaar. Door je doelen regelmatig te toetsen aan de realiteit, hou je jezelf scherp. Deze winnaarsmentaliteit gecombineerd met ons gevoel van verantwoordelijkheid, maakt dat onze klanten krijgen wat ze is beloofd. Wat er ook voor nodig is...

Veelzijdige teamgeest.

Het sterke punt van OrangeValley is de breedte van onze dienstverlening. Wij opereren als een online marketingteam van specialisten in diverse disciplines om onze klanten de allerbeste resultaten te bezorgen. We hebben klanten in een breed portfolio, uiteenlopend van non-profit, media en finance tot keiharde e-commerce. Werken aan dergelijke opdrachten zorgt er voor dat je snel een brede ervaring in digitale marketing krijgt. Binnen deze grote groep hebben we teams die rondom de specialismen zijn gebouwd. (SEO/SEA/CRO etc..) Deze intensieve maar brede samenwerking maakt het werk veelzijdig, omdat je uitgedaagd wordt over de grenzen van je eigen specialisme heen te kijken en te denken. 

Klantgerichte innovatie.

Ons vakgebied verandert continue en ook best snel, dat is geen nieuws. Bijblijven is een strategie, maar bij OrangeValley kiezen we voor innovatie. Dat betekent voorop lopen, de nieuwste ontwikkelingen onderzoeken en effectief bij onze klanten toepassen. We bieden je ook de ruimte om eigen nieuwe producten, als bijvoorbeeld ons KPI framework, te ontwikkelen. Dus leren en jezelf ontwikkelen is een standaard onderdeel van je werk. Dat houdt het werk spannend en jou en de collega’s scherp.

Een prachtige werkomgeving.

We zijn recent in ons nieuwe design kantoor getrokken. Een prachtige ruimte waar de openheid goed tot zijn recht komt en samenwerking maximaal gefaciliteerd wordt. Onze locatie in Breukelen ligt lekker centraal, dus alles is goed met de auto te bereizen en de trein uit Utrecht/Amsterdam/Den Haag stopt 10 min van ons vandaan.

Oh ja..  Plezier!! :)

Werken is natuurlijk niet het enige wat we doen bij OrangeValley. We houden graag een goede verhouding in werk en plezier aan. Dat betekent dat we dagelijks onze FIFA machine opstarten, de voetbaltafel beproeven, de darts richting 180 sturen en iedere vrijdagmiddag EOB gezamenlijk een biertje of fris drinken. Vanzelfsprekend hebben we regelmatig ook nog events om elkaar informeel en buiten de werkomgeving te treffen.

Hier is ons kantoor. -->