SEA Consultant

Solliciteer hier

SEA Consultant

SEA | Zoekmachine adverteren | AdWords Specialist 

FULL-TIME · BREUKELEN

Hoe ziet de functie er uit?

Als SEA Consultant zet je slimme advertentiecampagnes op en weet jij exact hoe je de verschillende doelgroepen bereikt op het juiste moment en de juiste plaats. Samen met jouw SEA collega’s optimaliseer je de campagnes om meer rendement te behalen voor onze klanten.

Een greep uit jouw werkzaamheden;

  • Je stelt advertentiecampagnes op ten behoeve van Google AdWords en Bing Ads waarbij de doelstellingen van de klant je uitgangspunt zijn;
  • Je implementeert de campagnes en je rapporteert over de performance;
  • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse monitoring van de resultaten o.b.v. afgesproken KPI’s en budgetten, tevens stuur je bij waar nodig;
  • Je analyseert regelmatig het gedrag van de huidige bezoekers van onze opdrachtgevers en vertaalt de learnings naar concrete optimalisaties;
  • Je denkt proactief mee en adviseert over de online marketingstrategie en hoe de doelstellingen van de opdrachtgever gehaald kunnen worden.


Wie ben jij? 

Met jouw passie voor het vak pak je jouw verantwoordelijkheid om het beste uit je werk te halen. Daarnaast:

  • Beschik je over een afgeronde HBO/WO opleiding; bij voorkeur in de richting van Marketing, Communicatie of Bedrijfskunde;
  • Je hebt grote affiniteit met zoekmachine adverteren en hebt reeds (minstens 1 jaar) aantoonbare ervaring mee;
  • Je hebt een analytisch denkvermogen, bent in staat om effectieve campagnes op te zetten en staat te popelen om je basiskennis uit te breiden om een echte specialist op het gebied van SEA te worden;
  • Beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
  • Tot slot ben je gedreven, leergierig en een teamplayer. 

Het DNA van OrangeValley:

"Openheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid"

Deze waarden houden we aan als onze leidraad in alles wat we doen of zeggen. Met een door openheid gedreven commitment en communicatie naar de klant en naar elkaar, het vertrouwen dat wat er nodig is om onze doelen te behalen ook wordt gedaan en met de verantwoordelijkheid om je eigen zaken en zo nodig die van je collega, zo goed mogelijk op te pakken.

Deze combinatie bepaalt vanzelfsprekend de cultuur bij OrangeValley. We zijn eigenlijk best een pittige werkgever. We geven je veel vrijheid aan de ene kant, maar vragen ook wel wat van je aan de andere kant. Zelfstandigheid is hierin een belangrijke karaktereigenschap, waarin we je maximaal ondersteunen om jouw individuele groei en ontwikkeling door te laten maken.

 Wat bieden wij?

Werken bij OrangeValley is werken in een ambitieuze en innovatie omgeving, een prachtige ruimte waar de openheid goed tot zijn recht komt en samenwerking maximaal gefaciliteerd wordt. We opereren als een online marketing team met specialisten in diverse disciplines. Door middel van trainingen en wekelijkse kennissessies leren we aan èn van elkaar om nog beter te worden. We werken voor opdrachtgevers uit de meest uiteenlopende branches, daarom is geen opdracht hetzelfde.


Je beloning is marktconform, inclusief de geldende secundaire arbeidsvoorwaarden. We hebben fijne tertiaire arbeidsvoorwaarden zoals een open cultuur, tijd voor ontspanning en een gloednieuw kantoor waarbij de nieuwste middelen worden toegereikt.

Een werkweek van 32 uur is bespreekbaar.

Enthousiast geworden?

Gaaf! Stuur ons jouw sollicitatie en uitgebreide motivatie toe en overtuig ons wat jij OrangeValley kan bieden en wat OrangeValley jou zou kunnen brengen.

We kijken uit naar je sollicitatie!

Een greep uit onze opdrachtgevers;

We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches, zowel nationaal als internationaal. Aan elk project, groot of klein, werken we met evenveel gedrevenheid. Klik hier voor een selectie van onze opdrachtgevers en enkele interessante cases.

Bekijk hier al onze vacatures

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures vinden wij niet gepast.