Online Media Strateeg

Solliciteer hier

Ervaren Online Media Strateeg

FULL-TIME · DE CORRIDOR 27, BREUKELEN

Hoe ziet de functie er uit?

Als ervaren online media strateeg heb je een primaire focus op digital advertising en ontwikkel je de digitale strategie en cross mediale mediaplannen uit voor adverteerders in het topsegment. Je weet als geen ander een briefing en doelstellingen door te vertalen naar een digitale strategie in een concreet plan van aanpak waarin elementen als customer journey, mediaplan, innovatie en marktinzichten samen komen. Hiervoor werk je nauw samen met andere specialismen binnen OrangeValley.

Door jouw jarenlange ervaring op het gebied van online marketing, en met name digitale media als display, social en video advertising ben je in staat om het programmatic team uit te bouwen tot het grootste team van Orangevalley.

Wie ben jij?

Jij bent een ervaren online media strateeg met hands-on werkmentaliteit en hebt in het verleden meerdere online mediastrategieen en campagnes ontwikkeld voor grote adverteerders. Als geen ander ben jij in staat om doelstellingen door te vertalen naar een concrete digitale strategie en een klant te overtuigen van deze digitale strategie. Je bent een ambitieuze teamplayer die nauw samenwerkt met diverse specialisten om tot de beste strategie te komen.

Door je ambitieuze houding ben je erop gericht het paid advertising team door te ontwikkelen en waarborg je de kwaliteiten van dit team. Je bent een kritische gesprekspartner. Daarnaast vragen wij het volgende:

 • Je beschikt over een afgeronde HBO/WO opleiding en minstens 5 jaar werkervaring, bij voorkeur aan zowel klant als bureauzijde;
 • Je kan marketingcommunicatie doelstellingen en concepten vertalen naar een passende online mediastrategie en planning;
 • Vrijwel continue ontwikkel jij je kennis van Programmatic Buying, Real Time Bidding en Ad-Exchanges;
 • Je bent een visionair, innovatief, overtuigend en analytisch sterk;
 • Je komt met vernieuwende ideeën voor succesvolle strategieën en zorgt samen met het team voor realisatie;
 • Je hebt kennis en aantoonbare werkervaring op het gebied van programmatic- en video advertising, social media en contentmarketing en hierdoor ben je in staat de juiste KPI’s hieraan te verbinden;
 • Ben je bekend met of heb je ervaring met het display landschap en advertentienetwerken als DoubleClick, AppNexus, AdForm, GDN;
 • Beschik je over een goede beheersing van de Nederlandse taal, in woord en geschrift;
 • Je bent op de hoogte van het medialandschap in Nederland (en buitenland) en onderhoud relaties met publishers.

Het DNA van OrangeValley:

"Openheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid"

Deze waarden houden we aan als onze leidraad in alles wat we doen of zeggen. Met een door openheid gedreven commitment en communicatie naar de klant en naar elkaar, het vertrouwen dat wat er nodig is om onze doelen te behalen ook wordt gedaan en met de verantwoordelijkheid om je eigen zaken en zo nodig die van je collega, zo goed mogelijk op te pakken.

Deze combinatie bepaalt vanzelfsprekend de cultuur bij OrangeValley. We zijn eigenlijk best een pittige werkgever. We geven je veel vrijheid aan de ene kant, maar vragen ook wel wat van je aan de andere kant. Zelfstandigheid is hierin een belangrijke karaktereigenschap, waarin we je maximaal ondersteunen om jouw individuele groei en ontwikkeling door te laten maken.

Wat bieden wij?

Een veelzijdige teamgeest; wij opereren als een online marketingteam van specialisten in diverse disciplines;

 • Je werkt in een ambitieuze en innovatieve omgeving, een prachtige ruimte waar de openheid goed tot zijn recht komt en samenwerking maximaal gefaciliteerd wordt.
 • Door middel van trainingen en wekelijkse kennissessies leren we aan èn van elkaar om nog beter te worden;
 • We werken voor opdrachtgevers uit de meest uiteenlopende branches, daarom is geen opdracht hetzelfde.

Je beloning is marktconform, inclusief de geldende secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij hebben fijne tertiaire arbeidsvoorwaarden zoals een open cultuur en tijd voor ontspanning. Wij bieden standaard een fulltime functie aan, een werkweek van 32 of 36 uur is bespreekbaar, evenals een leaseauto. 

Enthousiast geworden?

Gaaf! Stuur ons jouw (video)sollicitatie en uitgebreide motivatie toe en overtuig ons wat jij OrangeValley kan bieden en wat OrangeValley jou zou kunnen brengen!

We kijken uit naar je sollicitatie!

Een greep uit onze opdrachtgevers;

We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches, zowel nationaal als internationaal. Aan elk project, groot of klein, werken we met evenveel gedrevenheid. Klik hier voor een selectie van onze opdrachtgevers en enkele interessante cases.

Bekijk hier al onze vacatures

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures vinden wij niet gepast.