Accountmanager Digital Marketing

Solliciteer nu

Accountmanager Digital Marketing

Door de groei van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een ambitieuze en ervaren accountmanager.

FULL-TIME · BREUKELEN

Hoe ziet de functie eruit?

In jouw rol als Accountmanager weet jij OrangeValley een stap verder te brengen. Als volwaardig gesprekspartner verbind jij online marketing managers, directors en C-level. Bovendien weet je precies wat voor invloed digital marketing heeft op een organisatie. Samen met onze digital directors en lead consultants ben je tevens aanspreekpunt van onze opdrachtgevers.

Een greep uit jouw werkzaamheden;

 • Het opstellen van accountplannen, evalueren en bijstellen voor bestaande opdrachtgevers;
 • Het proactief benaderen van potentials in de grootzakelijke markt en de bovenkant van het MKB-segment;
 • Je werkt voorstellen en offertes (samen met diverse online marketing experts) uit voor zowel bestaande als nieuwe opdrachtgevers;
 • Het verkopen van onze diensten op het gebied van digital marketing strategy (zoekmachine marketing SEO/SEA, webanalytics, conversie optimalisatie, display advertising en website performance optimalisatie);
 • Het onderhouden van relaties met bestaande opdrachtgevers.


Wie ben jij?

We hebben een of/of situatie: Of je bent een ervaren accountmanager op het gebied van digital marketing strategy met de wens om te werken bij een grotere online marketing organisatie, of je bent een online marketing professional die wil doorgroeien naar accountmanager. Als één van de twee opties van toepassing is horen we graag van je. In beide gevallen sta je bekend als een echte ‘consultative seller’ en ben je in staat om doelgerichte online marketing adviezen te geven.

 • WO werk-en denkniveau met minstens 4 jaar werkervaring (bij voorkeur meer). Daarnaast heb je minstens 2 jaar ervaring met de verkoop van online media oplossingen (zoekmachine marketing SEO/SEA, webanalytics, conversie optimalisatie, display advertising en website performance optimalisatie);
 • Engels en Nederlands perfect in woord en geschrift;
 • Gewend te werken in een high performance omgeving;
 • Gewend aan hectiek en dynamiek.

Het DNA van OrangeValley:

"Openheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid"

Deze waarden houden we aan als onze leidraad in alles wat we doen of zeggen. Met een door openheid gedreven commitment en communicatie naar de klant en naar elkaar, het vertrouwen dat wat er nodig is om onze doelen te behalen ook wordt gedaan en met de verantwoordelijkheid om je eigen zaken en zo nodig die van je collega, zo goed mogelijk op te pakken.

Deze combinatie bepaalt vanzelfsprekend de cultuur bij OrangeValley. We zijn eigenlijk best een pittige werkgever. We geven je veel vrijheid aan de ene kant, maar vragen ook wel wat van je aan de andere kant. Zelfstandigheid is hierin een belangrijke karaktereigenschap, waarin we je maximaal ondersteunen om jouw individuele groei en ontwikkeling door te laten maken.

Wat bieden wij?

Je komt terecht in een team van drie succesvolle accountmanagers binnen een organisatie met een open cultuur en korte lijnen. Iedere accountmanager heeft zijn eigen uiteenlopende portfolio. Opdrachtgevers variëren van grote corporates tot middelgrote accounts in diverse branches.

 • Je beloning is marktconform, inclusief de geldende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een lease-auto, laptop en mobiele telefoon.
 • Goede tertiaire arbeidsvoorwaarden zoals een open cultuur, gezamenlijke lunch, tijd voor ontspanning en een gloednieuw kantoor waarbij de nieuwste middelen worden toegereikt.
 • Je wordt getraind in onze aanpak en in consultancy vaardigheden. Je bouwt een netwerk op in de grootzakelijke markt en de bovenkant van het MKB segment. Enkele succesvolle klanten van OrangeValley zijn: Hunkemöller, De Jong Intra Topic Travel Vakantiehuizen, Bilderberg, Van der Valk, Philips, RTL Nederland, Centraal beheer Achmea, Robeco, Independer.nl, Simyo, Dierenbescherming, Consumentenbond, en vele anderen. 


Enthousiast geworden?

Gaaf! Stuur ons jouw sollicitatie en uitgebreide motivatie toe en overtuig ons wat jij OrangeValley kan bieden en wat OrangeValley jou zou kunnen brengen!

We kijken uit naar je sollicitatie!

Een greep uit onze opdrachtgevers:

We werken voor diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches, zowel nationaal als internationaal. Aan elk project, groot of klein, werken we met evenveel gedrevenheid. Klik hier voor een selectie van onze opdrachtgevers en enkele interessante cases.

Acquisitie naar aanleiding van onze vacatures vinden wij niet gepast.